Str. Iuliu Maniu nr. 43, camera 51, Brasov

Compactoare supraterane

Colectarea deseurilor utilizand compactoare supraterane

Prin implementarea proiectelor de colectare a deseurilor utilizand recipienti subterani, autoritatea locala realizeaza un bilant pozitiv al mediului, un bilant pozitiv social si un bilant economic pozitiv.

Ecologia Soluzione Ambiente
Compactoare supraterane K Tank
Insule ecologice subterane - ESA

Echipamentul K Tank

Echipamentul K-TANK este un compactor care utilizeaza energie fotovoltaica, cu structura monolitica, asigurand o etanseitate perfecta, care face deosebit de eficienta colectarea deseurilor organice. Sistemul de recompense propus utilizatorilor, disponibilitatea echipamentelor şi designul acestora au dus la obţinerea unor rezultate semnificative în ceea ce priveşte procentul de reciclare, beneficii economice, spre satisfacţia cetatenilor şi a administraţiei publice.

 

Acest sistem este utilizat pentru colectarea fractiei organice, cu volum de 4,5 mc. Astfel este rezolvata o problema delicata, legata de deseurile organice, in privinta mirosurilor, prezentei levigatului, greutatii materialului, frecventa colectarii si cresterea procentului de colectare a deseurilor organice.

Compactoare supraterane K Solar 10 mc
Insule ecologice subterane - ESA

Echipament ecologic K Solar 10 mc

Echipamentul ecologic K Solar cu capacitatea de 10 mc este un compactor cu economie de energie care nu necesita alimentare electrica, deoarece foloseste energie regenerabila, cu panouri solare.

Compactoarele sunt disponibile in variantele de 10, 15 si 20 mc. Acestea se adapteaza pentru a colecta deseurile stradale din sistemele automate sau din mijloace de transport satelit.

 

Acestea pot servi, de asemenea, ca o statie de transfer si sunt utilizate in zone in care se desfasoara evenimente, se afla pietele, au loc festivaluri si prin urmare necesita sisteme capabile sa colecteze deseuri prin deplasare, flexibile si eficiente.

Compactoare supraterane K Solar 20 mc
Insule ecologice subterane - ESA

Echipament ecologic K Solar 20 mc

Echipamentul ecologic K Solar de 20 mc este conceput sa satisfaca cerintele companiilor care efectueaza activitatea de gestionare a deseurilor in mod eficient, curespectarea normelor de mediu.

 

Acesta poate inlocui statiile de transfer existente, zgomotoase, care funcţionează cu motor diesel si asigura aceeasi performanta, cu energie fotovoltaica, dar cu beneficii evidente socialesi de mediu-inlocuieste aşa-numitele „maşini mamă”, care au costuri determinate de personal, carburant, iar perioada de amortizare este redusa.

Servicii conexe - Insule ecologice
Detalii Ecologia Soluzione Ambiente

Formular de contact si solicitare oferta

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne la tel: 0722 251 894, sau pe email la contact@eurosalub.ro