Str. Iuliu Maniu nr. 43, camera 51, Brasov

Insule ecologice subterane

Insule ecologice subterane

Sistemele subterane de deșeuri Ecologia Soluzione Ambientale din Italia sunt dispozitive bazate pe tehnologii create pentru a fi complementare colectării tradiționale din ușa în ușă. Fiecare sistem aparținând seriei beneficiaza de fiabilitate, siguranță și tehnologie, trăsături care permit o gestionare corectă a întregului ciclu de colectare, care este implementat prin atingerea unor sisteme performante și tehnologii bazate pe computer care permit recunoașterea și măsurarea utilizatorilor din cantitatea de deseuri dată.

Ecologia Soluzione Ambiente
Servicii conexe - Insule ecologice
Insule Ecologice Subterane - Ecologia Serie Smartbell
Insule ecologice subterane - ESA

Serie SmartBell – Un clasic care face diferenta!

Seria SmartBell este evoluția modernă de utilizare a clopotului tip IGLUS pentru colectarea deșeurilor.Se integrează din punct de vedere estetic, în orice context urban, fără a necesita racorduri electrice și / sau canalizare. Întotdeauna gata de utilizare, fără tehnologii electronice, soluția este în cadrul gamei USER absolut cea mai simpla, dar la fel de sigura și funcționala.

De ce alegeți serie SmartBell?

Seria SmartBell se caracterizează printr-o mare simplitate de instalare și utilizare, nu necesită racorduri electrice și este pe deplin compatibila cu mijloace uzuale disponibile de colectare.

Insule Ecologice Subterane - Ecologia Serie One
Insule ecologice subterane - ESA

Serie One – Tomberoane stradale mobile

Acesta este sistemul proiectat și implementat pentru a promova și a gestiona colectarea subterana a deșeurilor printr-o distribuție teritorială. Seria ONE a luat nastere din avantajul adus de utilizarea tomberoanelor stradale mobile care se descarca cu autogunoiere cu incarcare/descarcare laterala standard . Forma sa este astfel conceputa încât să permită utilizarea recipientelor de diferite tipuri, demonstrând astfel flexibilitatea sistemului. Cu modelul ONE solutia de alimentare fotovoltaica a atins un grad mare de dezvoltare, permițând instalarea in zone urbane pe scară largă, In cazul în care soluțiile tradiționale au dus la o creștere semnificativă a costurilor. Insula ecologică poate fi conceputa pentru a utiliza mai multe pubele sau containere subterane pentru colectarea selectiva.

Beneficiile colectarii selective subterane

Seria ONE este conceput ca un sistem separat, autonom, care poate in combinatie cu alte echipamente similare sa duca la realizarea de stații compuse din 6 elemente , cu actionare hidraulica unica. Golirea containerelor se face cu autogunoiera cu descarcare/incarcare laterala. Astfel, se face uz de flexibilitatea sistemului, la un cost minim, cu posibilitatea de a implementa elemente noi, ca răspuns la diferitele schimbari si necesitati operaționale.

Caracteristici:
– Sistem modular ușor configurabil pentru a satisface nevoile serviciului
– Disponibilitatea de aplicații fotovoltaice
– Deschidere și închidere prin unde radio pentru a accelera operațiunile de colectare a deșeurilor
– Colectare prin incarcare laterala cu un singur operator

Insule Ecologice Subterane - Ecologia Serie L
Insule ecologice subterane - ESA

Serie L – Colectare selectiva flexibila

Sunt sisteme de colectare selectiva mai ieftine cu containere subterane, (se taie mai ieftine de aici) simple și tradiționale. Conceput pentru a încuraja colectare selectiva in locuri în care sunt colectare deseurile, se utilizeaza un singur dispozitiv, pe care se aseaza mai multe containere subterane pentru colectarea deșeurilor. Sistemele din seria L includ utilizarea de containere subterane pentru colectarea selectiva de volum mic / mediu, pe roti, cu manipulare manuala și golirea cu autogunoiere cu incarcare spate sau incarcare laterala. Seria L are flexibilitate în urmatoarea configurație disponibila: cu sisteme de 3-6 containere subterane, utilizate pentru colectarea deșeurilor menajere și / sau diferențiate. Este cea mai economica solutie pentru reciclare utilizand containere subterane.

Avantajele unei colectari selective tradiționale și economice, dar și inovatoare

Seria L este o soluție viabilă pentru a satisface o nevoie de modernizare menținând în același timp același serviciu de colectare existent, în mod tradițional cu containere pentru colectare selectiva pe roti .

Caracteristici:
– Sistem în planuri paralele
– Potrivit pentru containere de volum mic si mediu pe roți
– Compatibil cu mijloacele de încărcare spate
– Containere subterane economice

Insule Ecologice Subterane - Ecologia Serie K
Insule ecologice subterane - ESA

Serie K – Colectare selectiva subterana eficienta

Seria K este gama de compactoare subterane de deseuri cu grad de compactare 1 :5 , de la 3 la 20 mc de înaltă performanță, capabile să aduca prin utilizarea lor nu numai eficienta, dar, de asemenea, si avantaje economice date de o insulă ecologica, cu compactarea deșeurilor. Utilizarea unei prese care reduce volumul de deșeuri de până la 5 ori fata de starea initiala, și prin aplicatii logice, se efectueaza controlul umplerii compactorului, facand aceste insule ecologice sa devina potrivite pentru îndeplinirea obiectivelor de optimizare serviciului de colectare a deșeurilor.

Toate sistemele Seria K se adapteaza pentru echipamentele de ridicat specifice autogunoierelor cele mai populare de pe piață, fără a necesita investiții suplimentare.

Caracteristici:
– Ideal pentru zone cu volum mare de deseuri
– 3,7,101,20 m3
– Raportul de compactare : 1 :5
– Tehnologia ideala pentru a minimiza zonele periferice ale instalatiei
– Sistem de detectare a gradului de umplere
– Spatiu redus de manevra pentru automaturile deservite de miscarea compactorului

Insule Ecologice Subterane - Ecologia Serie K Ghost
Insule ecologice subterane - ESA

Serie K-Ghost – Statie subterana de transfer

Stația subterana de transfer proiectata și construita pentru a colecta deseuri prin intermediul utilajelor satelit și automaturatorilor. Solutia nascuta dintr-o necesitate specifică, este acum un produs standard, de serie, ce s-a dovedit a fi fiabil și eficient. Absența gurilor vizibile de descarcare a deseurilor, permite traversarea suprafetelor cu mașina, mijloace de transport publice , fără nici o piedică sau limită, asigurând astfel integrarea perfectă în cadrul urban. În interiorul sistemului este amplasat un compactor de capacitate 10,15,20 m3care reduce volumul deșeurilor depozitate, optimizand circulația mijloacelor de colectare a deșeurilor.

De ce K-Ghost?

Este solutia punctuala, foarte flexibila, conceputa pentru a îmbunătăți colectarea zonala a deșeurilor și / sau a deseurilor dupa maturatul strazilor. Permite optimizarea logistica a ciclului de colectare a deșeurilor, reducand poluarea și costurile de management, cu beneficii de mediu, sociale și economice.

Caracteristici:
– Perfect integrat în cadrul
– Absența elementelor externe
– Carosabil și / sau pietonal
– Potrivit pentru golire cu mijloace satelit
– 10,15, 20 m3 capacitate
– Flexibilitate in utilizare
– Potrivit pentru colectarea punctuala a deșeurilor
– Reducerea costurilor de operare
– Optimizarea Logisticii ciclului de colectare

Servicii conexe - Insule ecologice
Detalii Ecologia Soluzione Ambiente

Formular de contact si solicitare oferta

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne la tel: 0722 251 894, sau pe email la contact@eurosalub.ro