Str. Iuliu Maniu nr. 43, camera 51, Brasov

Managementul deseurilor - Ecoinsule supraterane

Ecoinsule supraterane

Liberi pentru a colecta selectiv – insule ecologice autonome, pentru gestionarea si controlul deseurilor prin intermediul detectoarelor de greutate, volum si pozitie.

EcocontrolGSM
Descarca brosura de prezentare - Ecoinsula supraterana

Ce este Ecoinsula?

Ecoinsula este o insula ecologica autonoma si adecvata in gestionarea si controlul deseurilor prin intermediul detectoarelor de greutate, volum si pozitie. Nascut ca o alternativa a sistemului de colectare din usa in usa , pentru a reduce costurile de transport si de personal ale firmei de salubritate, folosind sisteme de citire de la distanta si reducand numarul operatiilor de ridicare a deseurilor.

 

Sistemul de inregistrare si monitorizare garanteaza un control in timp util a deseurilor colectate iar utilizatorii sunt stimulati prin intermediul ecopunctelor primite in schimbul colectarii selective. Ecoinsulele au caracter inovativ, adecvat si autonom.

 

Intr-un singur punct de colectare, cetateanul, pe baza deciziilor luate de Administratia publica locala cu privire la tipurile de deseuri colectate, poate efectua o colectare selectiva pentru mai multe tipuri de deseuri: hartie, sticla, plastic, deseuri nediferentiate, deseuri umede, uleiuri). Dupa forma si dimensiunile lor, ecoinsulele sunt de trei tipuri:

 

– O latura 1100 – Solutia ideala pentru amplasare la un perete, in zone urbane cu incarcare pe o singura latura;
– O latura 360 – Solutie ideala pentru zone istorice si spatii mici;
– Doua laturi – Solutie ideala pentru spatii mari (piete, gradini, parcuri, etc), fiind posibila incarcarea pe doua parti.

Configureaza Ecoinsula ta!

Ecoinsula supraterana Deva

Ecoinsula automatizata supraterana Deva – Proiect educational inovativ – colectarea selectiva a deseurilor Deva cu acces automatizat pe baza de card.

Ecoinsula Racadau, Brasov

Colectare selectiva a deseurilor reciclabile. Ecoinsula inteligenta pentru colectarea selectiva a deseurilor instalata in cartierul brasovean Racadau. Rampa de gunoi inteligenta cu acces individual pe baza de cartela.

Ecoinsula supraterana Rasnov

Solutie inovativa pentru colectarea selectiva a deseurilor la Rasnov. Monitorizare in timp real al gradului de incarcare. Alimentarea prin panouri solare. Concept „platesti cat arunci”.

Ecoinsula str. Scriitorilor

Insula ecologica supraterana inteligenta pentru colectarea selectiva a deseurilor. Punct de colectare instalat pe str. Scriitorilor din Brasov. Colectare pe baza de cartela individuala cu sistem de recompensare a utilizatorului.

Ecoinsula supraterana Ghimbav

Ecoinsula supraterana inteligenta pentru colectarea selectiva a deseurilor. Sistem inovativ de control al capacitatii si nivelului de incarcare cu comunicare prin GPS.

Ecocontrolgsm Italia

Insule ecologice supraterane Ecocontrolgsm, Italia. Sistem inteligent de colectare selectiva a deseurilor cu control al accesului utilizatorilor pe baza de card.

Vizitati site-ul Ecocontrolgsm.it

Formular de contact si solicitare oferta

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne la tel: 0722 251 894, sau pe email la contact@eurosalub.ro