Str. Iuliu Maniu nr. 43, camera 51, Brasov

Managementul deseurilor - Ecoinsule supraterane

Ecoinsule supraterane

Ecoinsula inteligenta destinata colectarii separate a deseurilor

Obiectivul insulelor ecologice informatizate este de a colecta și reintroduce în circuitul de producție o cantitate cât mai mare de materiale reciclabile și de a scădea semnificativ cantitatea de deșeuri reziduale depozitate în final la groapa de gunoi a orașului.

Ecoinsula poate fi configurata in variantele cu 3,4,5,6, si 8 guri de incarcare, pe o singura latura sau pe doua laturi, pentru colectare hartie/carton, plastic/pet, metal, sticla si deseu menajer, folosind containere de 1100l amplasate in interiorul ecoinsulei.

Ecoinsula cu 8 guri de vizitare

Model Ecoinsula cu 8 guri de incarcare, pe doua laturi cu usa frontala si laterala, pentru golirea recipientelor din interior.

Ecoinsula cu 6 guri de vizitare

Model Ecoinsula cu 6 guri de incarcare, pe doua laturi, cu usa frontala pentru golirea recipientelor din interior.

Ecoinsula 5 guri

Model Ecoinsula cu 5 guri de incarcare, pe o singura latura cu usa frontala pentru golirea recipientelor din interior.

Ecoinsula cu 5 guri de vizitare

Model Ecoinsula cu 5 guri de incarcare, pe o singura latura si usi laterale pentru golirea pubelelor de 360l din interior.

Ecoinsula 4 guri

Model Ecoinsula cu 4 guri de incarcare, pe o singura latura cu usa laterala pentru golirea recipientelor din interior.

Ecoinsula inteligenta cu distribuitor incorporat de saci cu cod QR

Ecoinsula cu distribuitor de saci si cod QR

Model Ecoinsula cu 5 guri de incarcare pe o singura latura cu usa frontala, pentru golirea recipientelor din interior si distribuitor automat de saci cu coduri QR, incorporat

Distribuitor independent de saci cu cod QR

Distribuitor independent de saci cu cod QR
Distribuitor independent de saci cu cod QR

Ecoinsula inteligenta din gama ISECO

Descriere:
Iseco este o ecoinsula de mica inaltime, autonoma, cu functionare independenta, utilizata in gestionarea si controlul deseurilor, fiind vorba despre structuri mobile care nu au nevoie de nicio autorizatie de urbanism pentru amplasarea lor in spatiul public.

Este posibila combinarea a diferite module din linia Iseco pana la un maxim de 8 module, asigurand 8 guri de incarcare si formand o singura ecoinsula.

Ecoinsula inteligenta din gama ISECO

Exemple de pozitionare a modulelor

Exemple de pozitionare a modulelor :
Exemple de pozitionare a modulelor :
Exemple de pozitionare a modulelor :

Ecoinsula inteligenta tip ECOPET

Ofera o modalitate de colectare selectiva pentru pet, doze de aluminiu si sticla cu compactare si emitere bon pentru fiecare depunere.

Ecoinsula inteligenta tip ECOPET

Ecoinsula supraterana Deva

Ecoinsula automatizata supraterana Deva – Proiect educational inovativ – colectarea selectiva a deseurilor Deva cu acces automatizat pe baza de card.

Ecoinsula Racadau, Brasov

Colectare selectiva a deseurilor reciclabile. Ecoinsula inteligenta pentru colectarea selectiva a deseurilor instalata in cartierul brasovean Racadau. Rampa de gunoi inteligenta cu acces individual pe baza de cartela.

Ecoinsula supraterana Rasnov

Solutie inovativa pentru colectarea selectiva a deseurilor la Rasnov. Monitorizare in timp real al gradului de incarcare. Alimentarea prin panouri solare. Concept „platesti cat arunci”.

Ecoinsula supraterana Ghimbav

Ecoinsula supraterana inteligenta pentru colectarea selectiva a deseurilor. Sistem inovativ de control al capacitatii si nivelului de incarcare cu comunicare prin GPS.

Ecocontrolgsm Italia

Insule ecologice supraterane Ecocontrolgsm, Italia. Sistem inteligent de colectare selectiva a deseurilor cu control al accesului utilizatorilor pe baza de card.

Descarca brosura de prezentare - Ecoinsula supraterana
Configureaza Ecoinsula ta!
Vizitati site-ul Ecocontrolgsm.it

Formular de contact si solicitare oferta

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne la tel: 0722 251 894, sau pe email la contact@eurosalub.ro