Str. Iuliu Maniu nr. 43, camera 51, Brasov

Materiale geosintetice

Materiale geosintetice

Materialele geosintetice sunt produse sintetice utilizate pentru stabilizarea terenului, destinate infrastructurii si anexele acesteia. Acestea sunt, în general, produse polimerice utilizate pentru rezolvarea problemelor de construcții civile. Materialele geosintetice includ opt categorii principale de produse: geocompozite antifisura, geogrile, materiale pentru controlul erozional, geocelule, geotextile, geocompozite drenare, geocompozite armare. Produsele geosintetice dezvoltate in ultimii ani ajuta la ameliorarea si imbunatatirea problemelor cauzate in mare parte de interventia omenirii asupra naturii.

Materiale geosintetice Tencate
Geocompozite antifisura

Materiale geocompozite antifisura

Incepand cu 2009, in Romania a intrat in viguare standardul SR EN 15831. Acest standard reglementeaza utilizarea materialelor geosintetice in lucrarile de drumuri si pentru straturi de uzura asfaltice. In conformitate cu acest standard, gama de produse PGM intruneste toate functiile impuse pentru acest gen de materiale: R – armare, STR – antifisura, B – sigilare intre straturi.

 

1. PGM 14 – este un geotextil antifisura realizat din filamente netesute, continue, legate mecanic, din polipropilena 100%. Functii indeplinite: STR + B
2. PGM G – este un geocompozit alcatuit dintr-un geotextil antifisura realizat din filament netesute, continue, legate mecanic, din polipropilena 100% si ranforsat cu fibra de sticla. Functii indeplinite: R + STR + B

Geogrile

Geogrile

Geogrilele TenCate Polyfelt Miragrid GX sunt geogrile alcatuite din fibre de poliester de inalta rezistenta , combinand capacitatea de rezistenta crescuta cu fluajul lent . Geogrilele Miragrid GX sunt acoperite cu o imbracaminte polimerica de protective , fiind destinate in special armarii solurilor cu granulatie medie si grosiera.

 

Aplicatii : structuri de pamant armat , stabilizarea straturilor de baza in constructia de drumuri si cai ferate.

Materiale pentru controlul erozional

Materiale pentru control erozional

TenCate Polyfelt Polymat

Reteaua de control al eroziunii TenCate Polyfelt Polymat este alcatuita din monofilamente de polipropilena stabilizata UV , dispuse in retea tridimensionala , cu sau fara ranforsare cu geogrila .

Materiale pentru controlul erozional

TenCate Polyfelt Envirofelt CO

TenCate Polyfelt Envirofelt CO este o retea naturala de protective impotriva eroziunii , alcatuita 100% din fibre natural biodegradabile de fibre de cocos . Envirofelt CO este sufficient de rezistent pentru a asigura stabilizarea solului , prevenind astfel eroziunea suprafetelor .

Geotextile - Polyfelt-TS

Geotextile

Geotextilele TenCate Polyfelt TS

Geotextilele TenCate Polyfelt TS sunt geotextile netesute , legate mecanic , alcatuite din filamente continue din polipropilena 100% , stabilizate UV . Se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta la deteriorarile de instalare , prin rezistenta hidraulica impresionanta si durabilitate ridicata . Functii indeplinite : Separare , Filtrare , Protectie .

Geotextile - Polyfelt-P

Geotextilele TenCate Polyfelt P

Geotextilele TenCate Polyfelt P sunt geotextile netesute , legate mecanic , alcatuite din filament continue de polipropilena 100% , stabilizata UV . Sunt destinate asigurarii protectiei optime a geomembranelor , avand o rezistenta crescuta la incarcari mecanice mari .

Geotextile - Polyfelt-F

Geocompozitul TenCate Polyfelt F

Geocompozitul TenCate Polyfelt F este un geocompozit de filtrare alcatuit din doua straturi de filament continue , netesute , legate mecanic . Un strat are rol de filtru , iar celalalt strat protejeaza filtrul impotriva deteriorarilor mecanice .

Geotextile - Geolon-PET

Tencate Polyfelt Geolon

Tencate Polyfelt Geolon sunt geotextile tesute , alcatuite din monofilamente ce pot fi din polietilena PE , poliester PET sau polipropilena PP .

Geocompozite drenare - Polyfelt-DC

Geocompozite drenare

TenCate Polyfelt DC

Reteaua de drenare TenCate Polyfelt DC este un geocompozit alcatuit dintr-o georetea si un filtru netesut , pozitionat pe una sau pe ambele fete. DC este putin compresibil si , ca urmare , se utilizeaza in cazurile in care este nevoie de o drenare efectiva la presiuni mari .

Geocompozite drenare - Megadrain

TenCate Polyfelt Megadrain

Salteaua de drenare TenCate Polyfelt Megadrain este alcatuita din monofilamente de polipropilena intr-o dispunere tridimensionala , in combinatie cu un fitru geotextile netesut pozitionat pe una sau pe ambele fete . Structura saltelei are un continut mare de goluri , oferind o capacitate deosebita de drenare a apei in plan .

Geocompozite armare - Rock-PEC-ND

Geocompozite armare

TenCate Polyfelt Rock PEC

TenCate Polyfelt Rock PEC sunt geocompozite de mare rezistenta , alcatuite din fibre de poliester fixate pe un material geotextile netesut , alcatuit din fibre continue . Rock PEC combina capacitatea de rezistenta crescuta cu proprietatile excelente de filtrare si separare . Rock PEC este ideal pentru armarea solurilor cu granulatie medie si fina ( soluri coezive ) . Aplicatii : ziduri de sprijin , constructii de drumuri si cai ferate.

Tencate - Materiale geosintetice

Formular de contact si solicitare oferta

Pentru detalii si cereri de oferta va rugam completati formularul de mai jos sau contactati-ne la tel: 0722 251 894, sau pe email la contact@eurosalub.ro